Relatiebemiddeling brengt het positieve gevoel terug

Wanneer je net verliefd bent voelt alles geweldig. Samen zitten jullie in een roes en vergeten alles om jullie heen. Binnen de meeste relaties wordt dit gevoel na verloop van tijd minder. Dit is ook niet zo gek, het is namelijk heel erg moeilijk om verliefd te blijven. Helemaal in de wereld van nu. Je moet constant je best blijven doen om elkaar tevreden te houden. Helaas lukt dit niet altijd en zullen er wrijvingen ontstaan, deze wrijvingen kunnen jullie relatie verpesten. Het bekende sneeuwbaleffect is in de meeste gevallen niet tegen te houden.

Willen jullie hoe dan ook toch bij elkaar blijven? Twijfel dan niet om hulp in te schakelen. Een onafhankelijke blik op jullie relatie, helpt vaak bij het vinden van de juiste richting. Tijdens de relatiebemiddeling leg ik samen met jullie de problemen binnen jullie relatie bloot.

Zoals:

  • Vervreemding van elkaar.
  • Seksuele problemen.
  • Eventuele depressies.
  • Het gebrek aan intimiteit binnen jullie relatie.

De onvrede of eventuele andere problemen

Het is belangrijk om te weten dat jullie ook apart van elkaar met mij kunnen praten. Dit kan tijdens de eerste sessies prettiger zijn. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat jullie ook samen met mij in gesprek gaan. Weer samen door één deur kunnen is uiteraard het einddoel.

Neem tijdens de gesprekken geen blad voor de mond, de relatiebemiddeling heeft alleen effect wanneer jullie open en eerlijk zijn. Op die manier kan ik de juiste adviezen geven, die jullie relatie een nieuw leven in kan blazen.