Persoonlijke verhalen

Persoonlijke verhalen van mensen die door ST Date zijn geholpen

Lees hier een aantal verhalen van mensen die door de relatiebemiddeling van ST Date zijn geholpen.

Onze relatie zat al 2 jaar muurvast. Het begon met schelden, maar later begonnen we elkaar ook aan te raken. Ondanks dat hielden we enorm van elkaar. Na een ruzie kon het ook zo zijn dat we gewoon samen een film gingen kijken, alsof we het gelukkigste stel ooit waren. We probeerden het een beetje te verdoezelen. Uiteindelijk hebben wij contact opgenomen met ST Date, ik wou niet dat ons kind zou gaan lijden onder onze ruzies. Maaike heeft ons enorm goed geholpen en de pijnpunten bloot gelegd. Na vele sessies is het nu rustig in huis en doen we weer veel meer samen. Uiteraard zijn er soms nog steeds irritaties, maar Maaike heeft ons laten zien hoe wij dat op een goede manier kunnen oplossen.

– Marina en Freek

Na ons 2de kind ontstonden er vele wrijvingen binnen onze relatie. Wij wisten niet om te gaan met de nieuwe situatie, het opvoeden van meerdere kinderen kost veel tijd. Waar ons seksleven eerst enorm goed was, hadden we nu nog amper seks. De ruzies dreven ons steeds verder uit elkaar. Na vele pogingen om onze relatie te redden, hebben wij contact opgenomen met Maaike. Het lukte ons zelf niet. Een betere keuze konden we niet maken, Maaike heeft onze relatie een nieuw leven ingeblazen. Het voelt weer als vroeger.

– Sanne en Mark

Maaike heeft ons enorm geholpen. Tien jaar lang hadden wij een leuke en gezonde relatie, helaas veranderde dit. In eerste instantie wisten wij niet waarom, Maaike heeft dit ons laten zien. Beide zijn we helaas vreemdgegaan, dit heeft onze relatie naar de afgrond geduwd. We zijn ook een aantal keer uit elkaar gegaan, maar kwamen steeds weer bij elkaar terug. Daarom besloten wij om voor relatiebemiddeling te kiezen. Wij zijn nu weer gelukkig en hebben zelfs een kindje.

– Linda en Theo